image

En investering i solceller er langsiktig

Et solcelleanlegg er en trygg, smart og bærekraftig investering som gagner både deg og miljøet vårt.

Derfor solceller

Det er lett å finne argumenter for solceller og også forklaringer på hvorfor du bør investere i et solcelleanlegg. Vi synes det skal være like enkelt å gå fra argumenter til virkelighet. Vi gjør solcelleanlegget til en trygg, enkel og smidig affære, slik at du kan fokusere på den faktiske nytten av solcelleløsningen din.

Reduser strømutgiftene fra dag én

Selg overskuddsstrømmen din

Du blir mindre påvirket av svingende strømpriser

Nedbetalingstid på 8–10 år

image

Fremtiden er solrik

Interessen for å installere solceller på egen eiendom har økt enormt de siste årene. Solceller som energikilde vil være en selvsagt del av fremtidens energiforsyning, ikke bare for den enkelte eiendomseier, men for energiforsyningen generelt. Både i Sverige og globalt. Fremtiden ser svært lys ut for de som velger å redusere strømutgiftene ved hjelp av solceller.

image

Spar penger ved hjelp av solceller

I tillegg til at investeringen betaler seg over tid og genererer langsiktig avkastning, stiger verdien på eiendommen i det øyeblikket solcellepaneler installeres på taket. Den egenproduserte solenergien som forbrukes i eiendommen, resulterer i en direkte reduksjon i strømutgiftene. <br/><br/>Dette betyr en ekstra stor besparelse for bedrifter og gårdsbruk, fordi strømforbruket ofte er høyest på dagtid. En annen fordel er at økonomien til bedriften eller husholdningen blir mindre påvirket av økte priser i kraftmarkedet. Den strømmen eiendommens solceller produserer som ikke forbrukes, får du betalt for og den selges automatisk ut på nettet.

Finn ut mer om våre solcelleløsningerVi er spesialister på solcelleinstallasjoner for bolighus, bedrifter, landbruk og borettslag. Velg feltet du er interessert i og finn ut fordelene.