image

Om oss

Vi i Sesol mener at solen er en verdifull råvare som må utnyttes. Vi elsker solen litt mer enn andre.
image

Vår ambisjon

Hos Sesol streber vi etter å gjøre det enkelt, trygt og bærekraftig å kjøpe og eie et solcelleanlegg. Vi er en av Nordens ledende leverandører av solcelleløsninger og kontrollerer hele kjeden fra mulighetsstudie til ferdig anlegg for å skape trygge løsninger for kundene.

image

Vi opererer lokalt

Vi vet at lokal tilstedeværelse er viktig, og derfor har vi etablert kontorer på 14 steder i Sverige fra Malmö til Borlänge, hvor vi for tiden har flest kunder. Vårt mål er å ha samme sterke tilstedeværelse i Norge. Hos oss jobber alt fra montører og elektrikere til prosjektledere og selgere – til sammen er vi i dag ca. 1 200 fantastiske medarbeidere.

image

Vårt fokus 

Vi er både en verdsatt partner og en populær arbeidsgiver som leverer anlegg med høyest mulig kundetilfredshet i fokus, hver dag.

image

Våre fantastiske medarbeidere

For oss henger alt sammen – målet vårt er å være det selvsagte valget for både kunder og medarbeidere, og derfor er en sterk bedriftskultur viktig. Denne kulturen skaper et stort engasjement blant medarbeiderne og bidrar til en familiær og innbydende følelse som vi har klart å opprettholde, utvikle og spre i Sesol. Vi ble også kåret til Sveriges beste arbeidsgiver 2022!

Våre kjerneverdier

Å jobbe med den samme ledestjernen er viktig for oss. Det er det som skaper bedriftskulturen vår og forteller hvem vi er.

Profesjonelle

Som Sveriges raskest voksende solcelleselskap har vi identifisert suksess i engasjerte medarbeidere som sammen utgjør et profesjonelt team.

Familiære

For oss er den interne bedriftskulturen uvurderlig. Uansett hvem du er og hvilken avdeling du tilhører, lar vi den familiære følelsen gjennomsyre hele Sesol.

Engasjerte

Med alle ansatte internt skaper vi en kultur der alle hjelper hverandre og det engasjementet som trengs for å finne den beste løsningen for kundene.

Nytenkende

Med medarbeidere som tør å være innovative, finner vi drivkraften til å ligge et skritt foran bransjen og utvikle oss sammen med kundene for å skape bærekraftige løsninger.
image

Et komplett solcelleselskap

For å bli en av Sveriges ledende totalleverandører av solcelleanlegg, har vi jobbet fokusert med å bygge opp all kompetanse innad i selskapet. Takket være våre energiingeniører, elektrikere, tømrere, planleggere og installatører innen solkraft, kan vi ta ansvar for hele verdikjeden og love sikkerhet gjennom hele prosessen, fra idé til installert solcelleanlegg. Vi tilbyr solcelleanlegg, ladestasjoner og batteriløsninger – vi tør å påstå at vi er det smarteste valget blant solcelleleverandørene i bransjen.