Våre produkter

I dagslys utnytter solceller solstrålene og konverterer disse til fornybar energi. Når solen har gått ned, er batterier et godt valg for lagring av solenergi og bruk på andre tider av døgnet. Overskuddsstrømmen kan for eksempel brukes til en ladestasjon for elbiler på kvelds- og nattestid. Gjennomtenkte løsninger gagner ikke bare deg og lommeboken din, men også miljøet.

image

Solcellepaneler

Et solcelleanlegg er ikke bare en trygg og smart løsning, men også en lønnsom investering som vil være nedbetalt på omtrent 8–10 år. Den egenproduserte solenergien som forbrukes på eiendommen, resulterer i en direkte reduksjon i strømutgiftene.

image

Batterier

Takket være solceller kan vi hente ut energi fra solstrålene, produsere vår egen strøm og dermed skape fornybar energi. Det produseres mest energi i løpet av dagen, selv om det er da vi trenger den minst. Strømmen som ikke forbrukes i løpet av dagen, kan lagres i et batteri og i stedet brukes resten av døgnet.

image

Ladestasjoner

Ladestasjoner åpner døren til en enklere hverdag – hjemme, i borettslaget, i bedriften og på gården. Antallet elbiler øker, og i dag er det nesten like vanlig å ha en bærekraftig elbil som en annen typer bil. Etter hvert som antallet elbiler øker, har det blitt stadig vanligere å installere ladebokser.