Våre ladestasjoner

Gjør hverdagen enklere med en ladestasjon.

Elbillader

Ladestasjoner åpner døren til en enklere hverdag – hjemme, i borettslaget, i bedriften og på gården. Antallet elbiler øker, og i dag er det nesten like vanlig å ha en bærekraftig elbil som en annen typer bil. Etter hvert som antallet elbiler øker, har det blitt stadig vanligere å installere ladebokser.

Lade hjemme

Lade på jobben

Effektiv og smidig lading

image

Lade hjemme

Start dagen med en fulladet bil. Ingen flere bekymringer ved tanken på at tanken nesten er tom. Gjør et enkelt valg og suppler solcelleanlegget med en elbillader fra Sesol. Ikke bare er bilen helt klar om morgenen, den er klar med helt fornybar energi som du har produsert selv. Våre elbilladere er egnet for både innendørs og utendørs bruk og fungerer for alle moderne elbiler.

image

Lade i borettslag

Å installere elbilladere i et borettslag er en lønnsom investering – både for sameiet og beboerne. En ladestasjon er også attraktiv for potensielle kjøpere og bidrar til høyere verdi på boligen. Alle smarte ladeløsninger inkluderer et skybasert styringssystem som gjør det enkelt å lese av strømforbruket per bruker og oppdatere programvaren i ladeboksen.

image

Lade på bedrifter

I dag velger stadig flere å kjøre elbil og ladbare hybrider, både blant ansatte og kunder. Da kan du forvente at disse vil ha behov for elbilladere når de besøker bedriften din. Å kunne tilby elbillading gjør at selskapet oppleves som en moderne og attraktiv arbeidsgiver. I tillegg styrkes selskapets bærekraftsprofil. En vinn-vinn-situasjon, helt enkelt. Med et ladesystem fra oss får du tilgang til et skybasert administrasjonsverktøy. Dette gjør at dere enkelt kan overvåke anlegget og føle dere trygg på systemets funksjon.