Solceller

Solceller passer på de fleste taktyper, uansett hvilken eiendom det er snakk om. Et solcelleanlegg betaler seg over tid, genererer langsiktig avkastning og øker verdien på eiendommen i det øyeblikket solcellepanelene installeres på taket.

Finn ut mer om våre solcelleløsningerVi er spesialister på solcelleinstallasjoner for bolighus, bedrifter, landbruk og borettslag. Velg feltet du er interessert i og finn ut fordelene.
image

Ta kontakt så booker vi en gratis konsultasjon!

Vi vurderer eiendommens forutsetninger på stedet for beste resultat.

image

Spar penger ved hjelp av solceller

I tillegg til at investeringen betaler seg over tid og genererer langsiktig avkastning, stiger verdien på eiendommen i det øyeblikket solcellepaneler installeres på taket. Den egenproduserte solenergien som forbrukes i eiendommen, resulterer i en direkte reduksjon i strømutgiftene. Dette betyr en ekstra stor besparelse for bedrifter og gårdsbruk, da strømforbruket ofte er høyest på dagtid. En annen fordel er at økonomien til bedriften eller husholdningen blir mindre påvirket av økte priser i kraftmarkedet. Den strømmen eiendommens solceller produserer som ikke forbrukes, får du betalt for og den selges automatisk ut på nettet.