Slik kjøper du solceller fra Sesol

Det skal være enkelt å kjøpe en solcellepanelløsning fra oss i Sesol. Derfor har vi laget en veiledning for deg som beskriver steg for steg hvordan et solcelleanlegg hos en komplett totalleverandør med eget personale i alle ledd fungerer. Takket være våre kunnskapsrike medarbeidere innen solenergi tar vi ansvar for hele verdikjeden og skaper en sikker prosess fra idé til ferdig solcelleanlegg.

image

1. Avtal en konsultasjon

Vi hos Sesol vil kontakte deg direkte eller etter at du har sendt inn et skjema der du melder din interesse for solceller, ladestasjoner eller batterier. Vi diskuterer behovene dine og avtaler deretter et møte hvor vi besøker deg for å gå gjennom forholdene på eiendommen.

Vi tar kontakt

Vi avtaler et møtetidspunkt

image

2. Vi besøker deg

Når vi besøker deg, går vi gjennom ønskene dine basert på forholdene på eiendommen og utvikler deretter en skreddersydd løsning. Her diskuterer vi de spørsmålene du måtte ha og mulige bekymringer for din fremtidige investering. Vi leverer vanligvis et tilbud direkte på stedet, ellers blir dette levert i etterkant.

Vi diskuterer ønsker

Mulighet for spørsmål

Du får tilbud og avtale

image

3. Installasjon

Etter signering av avtalen vil vi besøke deg for å sjekke detaljer og kvalitetssikre eiendommen for ditt fremtidige solcelleanlegg. Deretter bestilles alle deler og komponenter og materialene leveres direkte til deg. Våre installatører installerer systemet ditt med solceller samt eventuelle batterier og ladestasjoner.

Eiendommen kvalitetssikres

Materialer bestilles og leveres

Montørene våre monterer

image

4. Klar til drift

Etter ferdig montering besøker vi deg for å konfigurere og koble til anlegget ditt slik at det er klart til bruk. Vi går gjennom viktige funksjoner sammen før vi foretar en siste kontroll og setter sammen alle dokumenter som du beholder. Etter at elektrikeren vår har besøkt deg, melder vi anlegget inn til nettselskapet. Når du har fått godkjenning av nettselskapet, er anlegget klart til å skrus på for å produsere solenergi! Selvfølgelig er vår egen driftssentral og kundestøtte tilgjengelig for deg etter fullført installasjon.

Vi setter anlegget i drift

Vi går gjennom viktige funksjoner

Sluttbefaring utføres

Ferdigmelding til strømleverandør

Kundestøtten vår er her for deg!