Våre solcellebatterier

Lagre egenprodusert solkraft til de mørkeste timene i døgnet.

Fordeler med solcellebatteri

Takket være solceller kan vi hente ut energi fra solstrålene og produsere vår egen strøm. På dagtid kan solcellene bruke solen som en fornybar energikilde – men når solen går ned, må solcellene vente til neste dag for å kunne produsere ny solkraft. Med et batteri for lagring av solkraft kan overskuddet som produseres i løpet av dagen, lagres og brukes på andre tider av døgnet. For de som for eksempel har en elbil som må lades om natten, er batterier til solkraft et perfekt valg.

Lagre solenergi

Unngå høye strømpriser

Bruk mer egenprodusert strøm

image

Er det lønnsomt å lagre solkraft?

I stedet for at overflødig strøm automatisk selges videre til nettet for en lav pris, kan du med et batteri lagre solenergien og bruke den på et senere tidspunkt. Lagring av strømmen som ikke brukes på dagtid, gjør at du slipper å selge overskuddsstrømmen til en lavere pris enn det faktisk koster å kjøpe den tilbake. Slik kan du forberede deg på strømmarkedets stigende priser, samtidig som du bidrar til en klimasmart verden. Å investere i et solcellebatteri er dermed en lønnsom investering!

image

Hvorfor bør du skaffe deg et solcellebatteri?

Stadig flere anskaffer batterier sammen med solcelleanlegget. Er det lønnsomt? Ja! Sesol anbefaler deg å kjøpe et batteri til solcelleanlegget ditt. Fordelene er mange, blant annet sparer du penger på å installere et batteri i forbindelse med solceller. I tillegg er det et svært fordelaktig skattefradrag for solcellebatterier.