image

Nye karrieresteg sammen

Alle medarbeiderne våre jobber internt i Sesol og vi er stadig på utkikk etter flere talenter som ønsker å bli med oss på vår reise mot en fossilfri fremtid. Vi er klare – er du?

Det som skiller oss ut

Familiære

For oss er den interne bedriftskulturen uvurderlig. Uansett hvem du er og hvilken avdeling du tilhører, lar vi den familiære følelsen gjennomsyre hele Sesol.

Nytenkende

Med medarbeidere som tør å være innovative, finner vi drivkraften til å ligge et skritt foran bransjen og utvikle oss sammen med kundene for å skape bærekraftige løsninger.

Profesjonelle

Et av Nordens raskest voksende solcelleselskap har vi identifisert suksess i engasjerte medarbeidere som sammen utgjør et profesjonelt team.

Engasjerte

Med alle medarbeidere ansatt internt, skaper vi en kultur hvor alle hjelper hverandre, og hvor engasjerte kollegaer samarbeider for å finne de beste løsningene for kundene
image

Våre fantastiske medarbeidere

For oss henger alt sammen – målet vårt er å være det selvsagte valget for både kunder og medarbeidere, og derfor er en sterk bedriftskultur viktig. Denne kulturen skaper et stort engasjement blant medarbeiderne og bidrar til en familiær og innbydende følelse som vi har klart å opprettholde, utvikle og spre i Sesol. Vi ble også kåret til Sveriges beste arbeidsgiver 2022!

image

Jeg ble en del av gjengen fra dag én

Elektrikeren Johanna setter pris på den sosiale kontakten man får i hverdagen som ansatt i Sesol, både med kunder og kolleger. «Det er alltid en kollega å henvende seg til når man trenger hjelp og støtte».